Τηλ. +030 2510 223353

Καλώς ήρθατε στο Φαρμακείο μας!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ € 50,00 ΕΩΣ 2 ΚΙΛΑ!!!

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική Κάρτα

Από τη στιγμη που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα η ιστοσελίδα μας σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας. Στη συνέχεια, συμπληρώνετε ολα τα πεδία της (secure) φόρμας:
· Αριθμό κάρτας
· Ημερομηνία λήξης (ημερομηνία έναρξης στην περίπτωση κατόχων κάρτας American Express)
· Τράπεζα έκδοσης
Στην περίπτωση πληρωμής με αυτή τη μέθοδο, θα πρέπει εσεις η καποιος στην θεση σας να υπογραψει για την παραλαβή των προϊόντων σας στο courrier. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο το κατάστημά μας υποχρεούστε να προσκομίσετε την ταυτοτητά σας.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφάλειας online (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Με πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στον χώρο παράδοσης στις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού στις παρακάτω τράπεζες.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 

ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΝΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΜΑΝΑΦΗ Ο.Ε.

Αριθμος λογαριασμου: 52 4506 9584 021

ΙΒΑΝ:  GR28 0172 2450 0052 4506 9584 021

Μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω e-mail ( κάνοντάς το scan ) στο pharmacy_manafi@hotmail.com η με fax στο 2510 – 223353 και θα σας αποστήλλουμε την παραγγελία σας.
Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε την απόδειξη με email στο pharmacy_manafi@hotmail.com της κατάθεσης.